Het Soeprise Abonnement

Wilt u beginnen met een soepabonnement dat bent u bij ons aan het gezondste adres. Wij zijn de beste, dat betekent de lekkerste en de gezondste soep van Nederland. Vanaf heden zijn die verkrijgbaar in abonnementsvorm. Op de soeprise manier. U krijgt elke week een X aantal soepen bij u thuisbezorgd, u kiest zelf de hoeveelheid, maar het soeprise element is, dat het elke week een verassing is welke heerlijke soep u krijgt thuis bezorgd. Wel hebben wij vaste recepten, dus voor de vaste klanten zullen de smaken geen verassing zijn, maar het is altijd de excellente kwaliteit die zij gewend zijn.

Kies één van de twee abonnementen, dan bezorgen wij elke week een soep bij jou op de stoep!

De abonnementen bestaan uit 2 vormen. ABONNEMENT I. 1x in de 14 dagen een pot soep op jouw stoep, betaald u € 27,- per 4 weken soep. Deze is vanaf heden niet meer te bestellen. De mensen die voor deze gekozen hebben, blijven hem uiteraard ontvangen. We hebben deze variant erbij gedaan omdat er vraag was voor 1 soep in de week. ABONNEMENT II. 2 Soepen per week, dan betaald u, € 52,- per 4 weken soep. ABONNEMENT III. 3 Soepen in de week, dan betaald u € 75,- per 4 weken soep. Dus wees slim en ga veel soepen eten, dit heeft natuurlijk heel veel meer goede bijwerkingen, want ze zijn gemaakt van de mooiste biologische veldjuwelen. Speciaal (bij de biologische boer) door ons zelf geselecteerd.

We komen ze op dinsdag brengen, en we gaan incasseren d.m.v. een Tikkie!

Wat u heeft afgenomen dat krijgt u, midden in een maand opzeggen voor de resterende tijd is niet mogelijk. De opzegtermijn is een maand, redelijk toch?Gaat u op vakantie dan mag u pauzeren.

Mocht u nog vragen hebben, stuur een mail naar soepermansoep@protonmail.com

Zonnige groet,

de Soeperman

De lekkerste en gezondste kant en klaar maaltijd.